Velkommen til SEO Denmark

SEO Denmark er et dansk internet firma, som har specialiseret sig i at udvikle og levere SEO konsulent ydelser for danske hjemmesider.

 

Vi hjælper også med professionel support og rådgivning angående:

 

 

Formålet med søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization, forkortet SEO) er at forbedre din hjemmesides placering på Google, så den kommer på første side i Googles ikke betalte søgeresultater, hvis brugeren anvender søgeord, som din side matcher.

 

Den metode vi bruger i SEO Denmark er holistisk SEO, dvs. vores ekspert analyse af hvordan brugeren oplever siden i sin helhed. Derfor er det brugeren som er i centrum i vores indholds- og brugercentrerede SEO service.

Vi følger en systematisk, trinvis proces med tilhørende plan og checkliste. Her laver vi først en analyse af din hjemmeside, dvs. en ærlig og uforbeholden helhedsvurdering af siden med forslag til hvordan den kan optimeres og simplificeres. Dernæst indfører vi disse forbedringer på siden efter aftale med dig. Vores erfaring er at dette professionelle eftersyn kan give dig de forbedringer, du leder efter i søgemaskiner.

 

Vi er et lokalt SEO servicebureau i Nordsjælland, som har specialiseret os i eftersyn, analyse og optimering af danske hjemmesider. Vores kunder er typisk mindre, lokale virksomheder eller private, som har brug for professionel råd og vejledning. Det kan fx være webbutik ejere eller service leverandører, som ønsker at promovere og forbedre deres websted.

Så hvis du har brug for en SEO partner i dit nærområde, står vores SEO eksperter til din rådighed. Vi hjælper dig fx med at forøge den ikke betalte trafik til dit websted og med at gøre det mere synligt på Google. Du bestemmer om du selv vil opdatere dit websted ud fra vores anbefalinger - med support fra os - eller du vil bede os om at gøre arbejdet.

 

Kontakt os på 2161 0361 eller sales@seodenmark.com.

 

Peter Lauritzen, ejer og grundlægger af SEO Denmark, CVR 38463373